Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren

Big stone bied natuursteen vloeren....

Een vloer van natuursteen is een ware lust voor het oog. Natuursteen tegels zijn in veel variaties te verkrijgen en makkelijk te onderhouden. Indien je op zoek bent naar een vloer van hoge kwaliteit en met een natuurlijke look, lees dat onderstaand artikel even door want we leggen uit welke soorten natuursteen tegels er zoal zijn en wat voor specifieke eigenschappen ze hebben see.

WAT IS NATUURSTEEN?
Natuursteen is gesteente dat gevormd is uit ofwel gestold magma (stollingsgesteente) of uit aardlagen die in de loop der eeuwen onder hoge druk zijn versteend (kalkgesteente). Het is dus volledig door de natuur gevormd.

Er zijn enkel handen aan te pas gekomen om het gesteente te winnen en het verder te bewerken. Natuursteen wordt overal ter wereld gewonnen. In Belgiƫ zijn het voornamelijk de witte en donkere kalksteensoorten die gebruikt worden zoals: Gobertagne, Arduin (Belgisch hardsteen), leisteen en zwart marmer. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs op maat van jouw project? Ontvang vrijblijvend offertes van gespecialiseerde plaatsers via de offertepagina.